Hoe werkt het?

Hoe werkt inruilen bij Ruildoek?

  1. Vul het inruilformulier in.
  2. Verstuur je draagdoek of drager.
  3. Koop direct een nieuwe draagdoek of drager in onze shop of bewaar je punten voor een later tijdstip.
Vul via de website het inruilformulier zo volledig mogelijk in. Ruildoek doet je binnen 48 uur een aanbod voor de door jou opgegeven producten. Dit aanbod is een aanbod in tegoedpunten. Je kunt deze punten met bijbetaling bij Ruildoek uitgeven aan al onze producten. De bijbetaling is omdat Ruildoek een website is zonder omzet. De bijdrage die je betaalt, is een klein bedrag en wordt volledig besteed aan het onderhoud van de website. In de toekomst, indien mogelijk, wordt deze bijdrage gebruikt om doeken tegen een (gedeeltelijke) geldelijke vergoeding in te kopen.


Wanneer je akkoord gaat met ons aanbod stuur je jouw product(en) naar ons toe. Na ontvangst controleren wij de producten. Wij sturen jou dan binnen 48 uur een mail met daarin de bevestiging van je inruil en we schrijven je punten bij op je account. Deze punten kan je direct inwisselen bij ons voor nieuwe producten, maar je kunt deze ook bewaren voor een later tijdstip, mochten er op het moment geen items van jouw interesse zijn.


Ben je nieuw op de site? Dan zie je, omdat je (nog) geen punten hebt, alle prijzen in euro. Zodra je punten hebt, worden de prijzen in punten en euro weergegeven.


Heb je een vraag of opmerking? Je kunt ons bereiken via info@ruildoek.nl of Facebook.

Lees ook even onze algemene voorwaarden voor je mee doet.