Klantervaringen

Op deze pagina vind je ervaringen van klanten.

Heb jij een review die je wilt delen? We ontvangen deze graag!
Dit kan, met eventuele foto, gemaild worden naar info@ruildoek.nl of via Messenger gestuurd worden.

Didymos Dots Märzenpunkte - verhuur

"Ik vond het fijn om met deze doek te knopen. Het was voor mij de eerste keer knopen, dus er hebben vooral beren en poppen in gezeten maar het was super om te ervaren dat een draagdoek geen hogere wiskunde is. Het ging me redelijk goed af, ook kon ik even testen welke maat ik nodig heb en red het net met deze doek."

Kenhuru Foxy Filat - conversie

"In de shop van Ruildoek had ik al een paar keer naar de Kenhuru foxy zitten kijken. Een maat 6. Ik was verliefd op de doek, maar een maat 6 had ik liever niet. Ik draag graag met een ringsling en vroeg Marleen of ze de doek kon converteren. Zo werden het twee Ringslings waarvan ik er 1 overnam. Wat een geweldige doek. Zo zacht en sterk, het lijkt wel een dekentje. Als mijn dochter lekker zelf wil lopen heb ik er een heerlijke mooie sjaal aan :)"

Gepersonaliseerde slingringen

"Ik heb via de site een setje slingringen gekocht. Wat een service dat ze deze ook nog gratis graveren met een tekst naar keuze.
Ik ontving geen bevestigingsmail maar na een mailtje met mijn vraag hierna kreeg ik al heel snel reactie en is alles top opgelost.
En het pakketje: wat een cadeautje om uit te pakken!!
Echt een top service, ik ga hier zeker vaker bestellen in de toekomst!"

Mokosh Girih Rose - conversie

"Een tijdje terug maakte ik kennis met een longsling via de shop van Ruildoek. Ik vond het fijn dragen maar hij was me net te kort voor mij. Ik ruilde hem daarom weer in. Na wat onderzoek leek het me fijn als een longsling overeen zou komen met een maat 4, dan kon ik er ook andere knopen mee doen. Deze Mokosh Giri was een lange maat 4 met een sterke blend van hennep. Leek me hier perfect voor en had ik eindelijk een excuus om voor deze doek te gaan. Marleen converteerde hem voor ons inclusief gepersonaliseerde ringen. Hij draagt super fijn, voor ons een fijne lengte zo!"

Natibaby Fairy Tales - fringes

"Ruildoek is een super leuke website met enorm goede service!
je kan je eigen draag gerelateerde spullen makkelijk inleveren voor punten en daarmee weer wat nieuws en leuks ervoor terug krijgen voor een kleine bijdrage.
ik maak regelmatig gebruik van Ruildoek en de service is super ook als je aanpassingen wilt bijvoorbeeld aan je nieuwe gekozen doek.
Marleen is vriendelijk en denkt met je mee. zorgt dat je tevreden bent met je inlevering maar ook je aankoop.
Ben meer dan tevreden en zal dan ook nog vaak gebruik maken van het super systeem"

"Via Facebook bij ruildoek gekomen. Ik had een draagzak om in te ruilen. Na de aanvraag hoeveel punten ik zou kunnen krijgen voor de draagzak heb ik heel snel reactie gehad. Omdat ik op de site niet kon vinden wat de punten ongeveer waard zijn had ik contact gezocht met Marleen van ruildoek.nl. Na reactie akkoord gegaan met het aanbod, en na aankomst en goedkeuring van de draagzak bij Marleen gelijk wat anders uitgezocht. Producten kwamen in een leuk gevuld tasje aan. Snelle service en super fijn contact gehad! Een aanrader "

"Snelle en prettige communicatie! Ik heb 2 doeken opgestuurd, ik kreeg bij beide heel snel een aanbod en de punten werden ook snel bijgeschreven.
daarvoor in ruil een op maat gemaakte doek terug gekocht, erg blij mee! En zelfs nog met wat extra's omdat ik een prijsvraag had gewonnen"

"Ik vind dit zo'n leuke site! Ik kijk elke week wel een keertje door alle items heen. Heb al meerdere keren geruild Marleen is ook altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ik ben helemaal fan!"

'Altijd een fijne ervaring met ruildoek! Snelle communicatie en snelle verzending van fijne doeken! Ook kan ik altijd van alles inruilen waar ik zelf niets meer mee doe."